Butternutsquashsuppe med peanutbutter
Fjern kernehusene fra butternutsquashen, og skær kødet i tern - du behøver ikke at fjerne skrællen, men du kan godt gøre det. Skær løget i tern. Varm olien op i en gryde og steg butternutsquash og løg i ca. 5 minutter. Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i tynde skiver. Riv ingefæren groft på et rivejern. Kom begge dele i gryden, og steg videre i 1 minut. Tilsæt fond eller bouillon, og lad suppen simre i 40 minutter under låg, indtil græskarternene er møre.
Blend suppen glat med en stavblender. Tag 1/2 liter af suppen fra, og hæld i ene skål eller i et højt glas, der passer til stavblenderen. Tilsæt peanutbutter og sojasauce, og blend helt glat og ensartet. Kom blandingen tilbage i suppen, rør grundigt, og varm igennem. Smag til med salt eller mere sojasauce.
Rist græskarkernerne på en tør pande, til de popper let. Servér suppen me den skefuld yoghurt, og drys med ristede græskarkerner.
Søgeord: supper, butternutsquashsuppe, peanutbuttersuppe
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Halloween
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
supper, butternutsquashsuppe, peanutbuttersuppe
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/butternutsquashsuppe-med-peanutbutter