Butterdej med skinke og champignonfyld
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
plader
Butterdej
100
g
Røget skinke
125
g
Champignon
Smør
1
spsk
Mel
1
dl
Fløde
50
g
Ost "revet"
Fremgangsmåde
Rul butterdejs pladerne ud til 10x25 cm og læg dem på en bageplade.
Skinken skæres i strimler og champignonerne i skiver, svitses herefter i smør. Melet drysses i og der spædes med fløden. Lad det koge 5 min. og afkøl det. Læg fyldet på dejen, drys med ost og fold det ind, pensles med æg.
Bages ved 225° i 15 min.
Skinken skæres i strimler og champignonerne i skiver, svitses herefter i smør. Melet drysses i og der spædes med fløden. Lad det koge 5 min. og afkøl det. Læg fyldet på dejen, drys med ost og fold det ind, pensles med æg.
Bages ved 225° i 15 min.
Søgeord: Butterdej, skinke, champignon, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
Butterdej, skinke, champignon, frokost
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
Butterdej, skinke, champignon, frokost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/butterdej-med-skinke-og-champignonfyld
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/butterdej-med-skinke-og-champignonfyld