Bruschetta med olivenolie, hvidløg og chiliflager
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
4
fed
Hvidløg "store"
6
spsk
Ekstra jomfru olivenolie
0,5
tsk
Chiliflager
4
spsk
Persille "hakket frisk, kan udelades"
Bruschetta
4
skiver
Landbrød "tykke skiver, gerne surdejsbrød"
Ekstra jomfru olivenolie
Fremgangsmåde
Pil hvidløgsfeddene og skær dem i papirtynde skiver på langs. Varm olivenolien op i en lille pande, og rør hvidløgsskiverne i. Lad dem simre, til de begynder at dufte og blive gyldne, men ike brune (så smager de bittert). Tag panden væk fra varmen og rør chiliflagerne i sammen med hakket persille efter behag.
Til bruschettaerne rister du brødskiverne eller steger dem på en grillpande på begge sider, til de er brune med mørke kanter, og drypper dem så med olivenolie. Drys eller pensl den med hvidløgsduftende chiliolie.
Server bruschettaerne med det samme.
Søgeord: bruschetta, bruchetta, vegetarretter, forret, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
bruschetta, bruchetta, vegetarretter, forret, frokost
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
bruschetta, bruchetta, vegetarretter, forret, frokost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bruschetta-med-olivenolie-hvidloeg-og-chiliflager
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bruschetta-med-olivenolie-hvidloeg-og-chiliflager