Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brun suppe med svinehaler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Rygben
2 - 3
stk
Svinehaler
2
l
Vand
Salt
2
stk
Gulerod / Gulerødder
2
stk
Porrer
0,5
stk
Selleri
1
stk
Pastinak
50
g
Smør
Æggeboller

Fremgangsmåde
Få slagteren til at hugge halerne småstykker. Rygbenene koges i vand med salt og halvdelen at urterne ca 1/2 time idet urterne tages op, når de er møre.

Resten at urterne rives groft, halestykkerne brunes i smør, derefter brunes de revne urter og suppen hældes over og det hele koges, til halestykkerne er møre, ca. 1½ time.

Halestykkerne tages op, suppen sies godt, tilsmages og serveres med halestykker, itu skårne urter samt æggeboller.


Søgeord: suppe, svinehaler, rygben, gulerødder, porrer, selleri, pastinak, æggeboller, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
suppe, svinehaler, rygben, gulerødder, porrer, selleri, pastinak, æggeboller, madopskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brun-suppe-med-svinehaler

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her