Brændte mandler med kanel og nelliker
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Portioner
Intet billede
Portioner:
Antal
Ingredienser
80
g
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
0,25
tsk
Kanel "stødt"
0,25
tsk
Stødt nellike
1
dl
Vand
200
g
Mandler "hele med skal"
Der bliver 1 glas.
Fremgangsmåde
Bland sukker med farin, kanel og stødt nellike. Hæld blandingen på en stor pande, og tilsæt vand og mandler. Tænd for varmen på højeste blus, og lad det koge op under omrøring. Lad sukkeret boble kraftigt. Rør konstant i sukkermassen, til den samler sig om mandlerne og tykner. Fortsæt omrøringen, indtil sukkeret tørrer ind, og mandlerne bliver grynede og matte. Så er de klar og helt perfekte. Hæld mandlerne ud på bagepapir, skil dem ad med 2 gafler, og lad dem afkøle.
Opbevar dem i en lufttæt beholder eller dåse, mørkt og ved stuetemperatur.
Søgeord: brændte mandler, julekonfekt, mandler, julemandler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Højtider:
Jul
Søgeord:
brændte mandler, julekonfekt, mandler, julemandler
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Højtider:
Jul
Søgeord:
brændte mandler, julekonfekt, mandler, julemandler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braendte-mandler-med-kanel-og-nelliker
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braendte-mandler-med-kanel-og-nelliker