Boller i karry
Tilbehør: løse ris
Rør det hakkede kød med æg, mel, havregryn og løg og rør væden i lidt ad gangen. Krydr farsen med salt og peber, lad farsen hvile 30 min. i køleskabet. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Form kødboller med en dessertske og kom dem i kogende vand, kog kun et lag boller ad gangen. Lad dem koge ved svag varme 8-10 min. eller til bollerne er faste, tag dem op med en hulske og lad dem af i en sigte. Læg dem på en tallerken med stanniol over mens sovsen laves.
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblestykkerne i tern. Skær løget i fine tern. Læg både løg og æbler i en gryde og drys med karry. Lad det stege i margarinen i ca. 10 min. Drys med salt og peber og tilsæt honning, fløde og bouillon. Lad retten sovsen småsnurre i endnu 20 min. Jævn om nødvendigt.
Søgeord: boller i karry, karrysovs, karrysauce
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
boller i karry, karrysovs, karrysauce
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boller-i-karry/