Logo
www.mad-og-drikke.dk

Boller i karry

(1) 4 - 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
4 - 6 Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Kødboller:
500
g
Hakket svinekød
1
stk
Æg
1
dl
Mel
1
dl
Havregryn
1
stk
Løg "lille"
lille
2
dl
Bouillon
Salt
Peber
Karrysovs
50
g
Margarine
0,5
stk
Løg
2
stk
Æbler
4
tsk
Karry
5
dl
Fløde
5
dl
Hønsebouillon "vand + 2 terninger"
vand + 2 terninger
0,25
tsk
Honning
Salt
Peber

Tilbehør: løse ris


Fremgangsmåde

Rør det hakkede kød med æg, mel, havregryn og løg og rør væden i lidt ad gangen. Krydr farsen med salt og peber, lad farsen hvile 30 min. i køleskabet. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Form kødboller med en dessertske og kom dem i kogende vand, kog kun et lag boller ad gangen. Lad dem koge ved svag varme 8-10 min. eller til bollerne er faste, tag dem op med en hulske og lad dem af i en sigte. Læg dem på en tallerken med stanniol over mens sovsen laves.

 

Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblestykkerne i tern. Skær løget i fine tern. Læg både løg og æbler i en gryde og drys med karry. Lad det stege i margarinen i ca. 10 min. Drys med salt og peber og tilsæt honning, fløde og bouillon. Lad retten sovsen småsnurre i endnu 20 min. Jævn om nødvendigt.



Søgeord: boller i karry, karrysovs, karrysauce
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Søgeord:
boller i karry, karrysovs, karrysauce
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her