Bøffer med rødvinsløg
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
1
kg
Hakket oksekød / oksefars
2
spsk
Smør
4
stk
Løg
2
dl
Rødvin
Salt
Peber
Engelsk sauce
Kulør / sovsekulør "evt."
Tilbehør: kartofler samt rødvin
Fremgangsmåde
Pil løgene, halver dem og skær dem i tynde ringe. Form bøfferne af kødet og krydr med salt og peber (der er beregnet 2 til hver person). Kom bøfferne på en varm pande med smør og steg dem færdige. Læg dem på en tallerken og lad dem hvile i ovnen kun få min. på laveste temperatur.
Læg løgene i det varme stegefedt på panden og steg dem. Tilsæt rødvinen og lad det koge kraftigt op. Rør så det kolde smør i under kraftig omrøring.
Krydr saucen let med salt, peber samt engelsk sauce. Tilsæt evt. kulør.
Hæld saucen over bøfferne.
Søgeord: bøf, oksekød, rødvin, løg, engelsk, sauce, kulør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
bøf, oksekød, rødvin, løg, engelsk, sauce, kulør
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
bøf, oksekød, rødvin, løg, engelsk, sauce, kulør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boeffer-med-roedvinsloeg
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boeffer-med-roedvinsloeg