Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bøffer med rødvinsløg

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Hakket oksekød / oksefars
2
spsk
Smør
4
stk
Løg
2
dl
Rødvin
Salt
Peber
Engelsk sauce
Kulør / sovsekulør "evt."
evt.

Tilbehør: kartofler samt rødvin

Fremgangsmåde

Pil løgene, halver dem og skær dem i tynde ringe. Form bøfferne af kødet  og krydr med salt og peber (der er beregnet 2 til hver person). Kom bøfferne på en varm pande med smør og steg dem færdige. Læg dem på en tallerken og lad dem hvile i ovnen kun få min. på laveste temperatur.

Læg løgene i det varme stegefedt på panden og steg dem. Tilsæt rødvinen og lad det koge kraftigt op. Rør så det kolde smør i under kraftig omrøring.

Krydr saucen let med salt, peber samt engelsk sauce. Tilsæt evt. kulør.

Hæld saucen over bøfferne.



Søgeord: bøf, oksekød, rødvin, løg, engelsk, sauce, kulør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
bøf, oksekød, rødvin, løg, engelsk, sauce, kulør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boeffer-med-roedvinsloeg

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her