Bananlagkage med kakaobunde
Kakaobunde:
Pisk sukker og smør godt sammen, til det smuldrer. Kom det ene æg i og pisk godt. Tilsæt det andet æg og pisk, til blandingen er let og luftig. Bland mel, bagepulver, vanillesukker og kakao. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med mælken. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter).
Bag kagen midt i ovnen i ca. 50 min ved 175°. Dæk den evt. med bagepapir efter ca. ½ time, så kagen ikke bliver for mørk. Flæk forsigtigt den afkølede kage i 3 bunde.
Bananfyld:
Pisk fløden til et let skum. Blend abrikosmarmeladen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Vend marmeladen i flødeskummet (gem ca. 2 dl abrikosflødeskum til pynt). Vend bananskiverne i resten af abrikosflødeskummet. Læg den nederste kagebund på et fad og fordel herpå halvdelen af bananfyldet. Fortsæt med den midterste bund og resten af bananfyldet. Afslut med den sidste bund og pynt kagen med de 2 dl abrikosflødeskum og revet chokolade.
Søgeord: bananlagkage, lagkage, bagepapir, springform, dessert, kakaobunde, opskrift, kager, abrikosmarmelade, chokolade, revet
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Sommerfest
Søgeord:
bananlagkage, lagkage, bagepapir, springform, dessert, kakaobunde, opskrift, kager, abrikosmarmelade, chokolade, revet
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bananlagkage-med-kakaobunde/