Bagte kartofler med skinke og baconfyld
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
6
stk
Bagekartofler / bagekarfottel "store"
2
stk
Æg
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
200
g
Skinketern
200
g
Bacontern
6
spsk
Persille
6
spsk
Purløg
Paprika
Salt
Peber
Tilbehør: salat og flutes (evt. hvidløgsflutes)
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne grundigt med en stiv børste under koldt vand, for så kan skrællen spises. Pak dem ind i stanniol.
Bag kartoflerne ved 200° i ca. 1 time til 1 ½ afhængig af kartoflernes størrelse.
Svits skinke og bacon, og lad det køle lidt af. Skær et låg af de bagte kartofler og skrab indmaden op i en skål. Mos det med en gaffel og tilsæt æg og cremefraiche, til det har en passende konsistens. Tilsæt skinke og bacon samt persille og purløg. Smag til med paprika, salt og peber.
Fyld mosen tilbage i de tomme skaller og bag kartoflerne ca. 10 min. ved 200°.
Søgeord: Kartoffel, kartofler, skinke, bacon, skinkefyld, baconf
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Thanksgiving
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
Kartoffel, kartofler, skinke, bacon, skinkefyld, baconf
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Thanksgiving
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
Kartoffel, kartofler, skinke, bacon, skinkefyld, baconf
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-kartofler-med-skinke-og-baconfyld/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-kartofler-med-skinke-og-baconfyld/