Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagte figner med gedeost og valnødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
8
stk
Figner "friske"
friske
80
g
Gedeost "frisk blød"
frisk blød
1
spsk
Frisk timian
2
spsk
Valnøddekerner
2
spsk
Flydende honning
Salt
Peber

Tip: I stedet for gedeost kan du fylde fignerne med ricotta, parmesan eller blåskimmelost, fx gorgonzola.


Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°.

 

Skyl figner. Skær den lille spidse top af hver figen, og skær herefter et kryds ned i hver figen uden at skære helt igennem. Tryk forsigtigt på figenen, så den åbner sig som en lille blomst. Læg gedeost ned i midten af hver figen med en teske.

 

Hak timian og valnødder fint, og drys det over fignerne. Dryp dem med honning, og krydr med salt og peber. Stil de ostefyldte figner i et lille ovnfad, og bag dem i ovnen i 8-10 minutter, til de er bløde og saftige.
 



Søgeord: bagte figner, figner med gedeost, figner med valnødder, figner, friske figner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Appetizer , Dessert , Tilbehør

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
bagte figner, figner med gedeost, figner med valnødder, figner, friske figner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-figner-med-gedeost-og-valnoedder/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her