Bagt torsk med tabouleh salat
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
800
g
Torsk "vesterhavs filet befriet for ben og skind"
1
spsk
Karry
1
spsk
Kapers "groft hakket"
1
spsk
Peberkorn "grøn, knust"
200
g
Cous cous "grov"
1
tsk
Paprika
2
spsk
Olivenolie
2
spsk
Grønne oliven "hakkede"
2
spsk
Sorte oliven "hakkede"
0,5
stk
Courgette "skåret i grove skiver"
2
stk
Chili "mild rød chili skåret i tynde skiver og skyllet"
0,5
bundt
Mynte
Fremgangsmåde
Torsken kommes på et smurt fad og vendes med karry, kapers og den grønne peber. Nu skal den bages i ca. 8 min ved 180 grader.
Cous-cousén vendes med paprika og olivenolien hvorefter der tilsættes lige så meget kogende vand som cous-cous efter ca. 5 min tilsættes resten af ingredienserne.
Cous-cousén vendes med paprika og olivenolien hvorefter der tilsættes lige så meget kogende vand som cous-cous efter ca. 5 min tilsættes resten af ingredienserne.
Søgeord: torsk, tabouleh, salat, cous, cous, kapers, oliven, grønne, sorte, chili, mynte, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
torsk, tabouleh, salat, cous, cous, kapers, oliven, grønne, sorte, chili, mynte, forret
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
torsk, tabouleh, salat, cous, cous, kapers, oliven, grønne, sorte, chili, mynte, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagt-torsk-med-tabouleh-salat/
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagt-torsk-med-tabouleh-salat/