Asparges med smørstegt persille
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Antal
Ingredienser
750
g
Asparges "hvide"
7
dl
Vand
2
tsk
Salt "groft"
150
g
Persille
50
g
Smør
Fremgangsmåde
Skræl forsigtigt aspargesene fra hoved mod rod og skær det nederste hårde stykke af. Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 6 min. De skal være møre, men ikke bløde. Tag aspargesene op, anret dem i et lunt fad og hold dem varme.
Pluk persillen i små kviste, skyl og tør dem godt. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg persillen ved kraftig varme i ca. 10 sek.
Hæld smør og persille over de lune asparges og server straks.
Pluk persillen i små kviste, skyl og tør dem godt. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg persillen ved kraftig varme i ca. 10 sek.
Hæld smør og persille over de lune asparges og server straks.
Søgeord: Asparges, smørstegt, persille, forret, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Asparges, smørstegt, persille, forret, mad
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Asparges, smørstegt, persille, forret, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/asparges-med-smoerstegt-persille
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/asparges-med-smoerstegt-persille