Logo
www.mad-og-drikke.dk

Asparges med krydderurtesauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
700
g
Asparges "hvide eller grønne"
hvide eller grønne
1
dl
Hvidvin
1
spsk
Hvedemel
2
dl
Hønsebouillon
Piskefløde
Purløg "finthakket, kan også være kørvel eller persille "
finthakket, kan også være kørvel eller persille
Salt
Peber
2
stk
Æggeblommer
50
g
Kaviar "(stenbiderrogn eller løjrom) "
(stenbiderrogn eller løjrom)

Fremgangsmåde
Hvis du bruger hvide asparges skal de skrælles fra hoved til fod, det skal de grønne ikke. Skyl aspargesene i koldt vand og knæk den træede ende af. kog aspargesene i letsaltet vand 2-3 minutter for de grønne og 6-7 minutter for de hvide. Lad dem dryppe af og omvind dem med et rent klæde.

Pisk melet direkte i vinen i en gryde. Hæld bouillon ved og lad saucen koge under konstant piskning. Tilsæt fløde og lad saucen koge endnu et par minutter.

Tag gryden fra varmen og bland de finthakkede krydderurter i. Pisk æggeblommerne i og smag til med salt og peber.

Servering
Fordel aspargesene på tallerkener, hæld saucen over og nogle kaviar øverst. Pynt med lidt kørvel.


Søgeord: forret, asparges, krydderurtedressing
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet

Begivenheder:
Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
forret, asparges, krydderurtedressing
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/asparges-med-krydderurtesauce

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her