Andebryst med vindruesauce
							
							(1)
							 4 Personer							
								
								
							
						
											
																					Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
														Personer:
													
												Antal
									Ingredienser
									2
												stk
											Andebryst  "a ca. 300 g"
											Salt  
											Peber  
											
													Sauce												
											500
												g
											Vindruer  "halverede søde druer  "
											Andefedt  "eller smør"
											2
												dl
											Fløde  
											1
												dl
											Balsamicoeddike  "eller nogle stænk engelsk sauce"
											Tilbehør: hasselbagte kartofler
						Fremgangsmåde
								Krydres på skindsiden med salt og peber. Steges ved stærk varme med skindsiden først ca. 8 min. Vendes og steges ca. 6 min. Lægges i stanniol mens saucen forberedes.
Halverede, søde vindruer steges i andefedtet Tilsæt fløde (evt. eddike/engelsksauce) Koges op.
Serveres med hasselbagte kartofler.
Søgeord: andebryst, and, opskrift med and, vindruesauce, vindruesovs
Om Opskriften
								
										Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
																					
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
andebryst, and, opskrift med and, vindruesauce, vindruesovs
								Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
andebryst, and, opskrift med and, vindruesauce, vindruesovs
Muligheder
								
										
										 Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
																					
										
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-vindruesauce
								Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-vindruesauce

