Andebryst med vindruesauce
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Andebryst "a ca. 300 g"
Salt
Peber
Sauce
500
g
Vindruer "halverede søde druer "
Andefedt "eller smør"
2
dl
Fløde
1
dl
Balsamicoeddike "eller nogle stænk engelsk sauce"
Tilbehør: hasselbagte kartofler
Fremgangsmåde
Krydres på skindsiden med salt og peber. Steges ved stærk varme med skindsiden først ca. 8 min. Vendes og steges ca. 6 min. Lægges i stanniol mens saucen forberedes.
Halverede, søde vindruer steges i andefedtet Tilsæt fløde (evt. eddike/engelsksauce) Koges op.
Serveres med hasselbagte kartofler.
Søgeord: andebryst, and, opskrift med and, vindruesauce, vindruesovs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
andebryst, and, opskrift med and, vindruesauce, vindruesovs
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
andebryst, and, opskrift med and, vindruesauce, vindruesovs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-vindruesauce
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-vindruesauce