Logo
www.mad-og-drikke.dk

Andebryst med appelsin

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Andebryst "filet"
filet
2
stk
Appelsiner "saften heraf"
saften heraf
1
stk
Appelsin "strimlet skal heraf"
strimlet skal heraf
4
dl
Andebouillon
Hvidvin "tør"
tør
2
tsk
Majsstivelse
2
stk
Appelsiner "i skiver"
i skiver
Smør

Tilbehør: hasselback kartofler

Fremgangsmåde

Skindsiden af andebrystfileterne ridses. Kødet steges på en pande, først med skindsiden nedad ca. 10 min., derefter ca. 8 min. med kødsiden ned. Kødet hviler, mens saucen tilberedes.

Den fintskårne appelsinskal koges ca. 5 min. i vand og afdryppes. 2-3 spsk. stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft, vin og andebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind. Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber.

Appelsinskiverne steges let på en pande i lidt smør.

Anden serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal.



Søgeord: andebryst, appelsin, hovedret, mad, opskrifter, andebouillon, hvidvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost

Søgeord:
andebryst, appelsin, hovedret, mad, opskrifter, andebouillon, hvidvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-appelsin/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her