Andebryst med appelsin
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Andebryst "filet"
2
stk
Appelsiner "saften heraf"
1
stk
Appelsin "strimlet skal heraf"
4
dl
Andebouillon
Hvidvin "tør"
2
tsk
Majsstivelse
2
stk
Appelsiner "i skiver"
Smør
Tilbehør: hasselback kartofler
Fremgangsmåde
Skindsiden af andebrystfileterne ridses. Kødet steges på en pande, først med skindsiden nedad ca. 10 min., derefter ca. 8 min. med kødsiden ned. Kødet hviler, mens saucen tilberedes.
Den fintskårne appelsinskal koges ca. 5 min. i vand og afdryppes. 2-3 spsk. stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft, vin og andebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind. Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber.
Appelsinskiverne steges let på en pande i lidt smør.
Anden serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal.
Søgeord: andebryst, appelsin, hovedret, mad, opskrifter, andebouillon, hvidvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost
Søgeord:
andebryst, appelsin, hovedret, mad, opskrifter, andebouillon, hvidvin
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost
Søgeord:
andebryst, appelsin, hovedret, mad, opskrifter, andebouillon, hvidvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-appelsin/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-appelsin/