Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ananas dyppet i chokolade

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 10 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Chokolade
6
stk
Ananasringe "Syltede"
Syltede

Ca. 24 stk.

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen over vandbad således: Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom den i en skål, som stilles i en mindre gryde med lidt kogende vand.

Skør ananasringene i fire og dyp hvert stykke i en smeltede chokolade. Dup chokoladen lidt af på kanten af skålen og læg derefter ananasstykkerne på et stykke bagepapir.

Når alle stykkerne er dyppet, kan de stilles i køleskab for at stivne.

Herefter kan ananaskonfekten lægge i en lufttæt beholder og opbevares i køleskabet.



Søgeord: jul, juleslik, juleopskrifter, konfekt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
jul, juleslik, juleopskrifter, konfekt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananas-dyppet-i-chokolade/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her