Ananas dyppet i chokolade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 10 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
100
g
Chokolade
6
stk
Ananasringe "Syltede"
Ca. 24 stk.
Fremgangsmåde
Smelt chokoladen over vandbad således: Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom den i en skål, som stilles i en mindre gryde med lidt kogende vand.
Skør ananasringene i fire og dyp hvert stykke i en smeltede chokolade. Dup chokoladen lidt af på kanten af skålen og læg derefter ananasstykkerne på et stykke bagepapir.
Når alle stykkerne er dyppet, kan de stilles i køleskab for at stivne.
Herefter kan ananaskonfekten lægge i en lufttæt beholder og opbevares i køleskabet.
Søgeord: jul, juleslik, juleopskrifter, konfekt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
jul, juleslik, juleopskrifter, konfekt
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
jul, juleslik, juleopskrifter, konfekt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananas-dyppet-i-chokolade
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananas-dyppet-i-chokolade