Amerikanske pandekager
(1)
2 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
3
stk
Æg
125
g
Mel
1,5
tsk
Bagepulver
1,5
dl
Mælk
1
knivspids
Salt
1
tsk
Citronskal "Revet, appelsinskal kan også bruges"
Tilbehør:
ahornsirup, smør, friske hindbær, bananskiver og æblemos
ahornsirup, smør, friske hindbær, bananskiver og æblemos
Fremgangsmåde
Æggene deles, så hviderne går i en skål og blommerne i en anden. Mel, bagepulver og mælk røres sammen med æggeblommerne. Pisk med el-piskeren til en glat tyk dej. Pisk hviderne helt stive med lidt salt, og fold dem forsigtigt i æggeblommedejen.
Tag en lille pande, steg pandekagerne på begge sider i gyldenbrunt smør. De skal være ret tykke.
Tag en lille pande, steg pandekagerne på begge sider i gyldenbrunt smør. De skal være ret tykke.
Søgeord: brunch, amerikanske pandekager, amerikansk morgenmad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/amerikanske-pandekager
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/amerikanske-pandekager