Logo
www.mad-og-drikke.dk

Amerikansk kødpie

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Amerikansk kødpie
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket oksekød / oksefars "kirsebærsaft"
kirsebærsaft
1
stk
Løg "Hakket"
Hakket
1
dåse
Tomatpure "En lille dåse"
En lille dåse
1
tsk
Paprika
0,5
tsk
Worcestersovs / worcestersauce
2
dl
Oksebouillon
750
g
Kartoffel / kartoflerer
Salt
Kalkunbryst "Evt. lidt"
Evt. lidt

Pie med oksekød

Fremgangsmåde

Kartoflerne skrælles og koges i letsaltet vand til de er så møre at de kan moses.

Det hakkede kød brunes på en pande uden fedtstof. Løg tilsættes og brunes med nogle min. under omrøring. Herefter tilsættes tomatpuré, worcestershiresovs, oksebouillon, kulør og smages til med lidt salt. Kødet hældes i et ildfast fad.

Kartoflerne moses, evt. gennem en sigte og kommes øverst i fadet. Lidt salt strøs på.

Fadet stilles i en 175° varm ovn i ca. ½ time.

Broccolien skylles og deles i buketter. Koges i letsaltet vand til de er møre, men stadigvæk grønne og sprøde.



Søgeord: kødpie, farstærte, madtærte
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Højtider:
Thanksgiving

Søgeord:
kødpie, farstærte, madtærte

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her