Amerikansk kødpie
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket oksekød / oksefars "kirsebærsaft"
1
stk
Løg "Hakket"
1
dåse
Tomatpure "En lille dåse"
1
tsk
Paprika
0,5
tsk
Worcestersovs / worcestersauce
2
dl
Oksebouillon
750
g
Kartoffel / kartoflerer
Salt
Kalkunbryst "Evt. lidt"
Pie med oksekød
Fremgangsmåde
Kartoflerne skrælles og koges i letsaltet vand til de er så møre at de kan moses.
Det hakkede kød brunes på en pande uden fedtstof. Løg tilsættes og brunes med nogle min. under omrøring. Herefter tilsættes tomatpuré, worcestershiresovs, oksebouillon, kulør og smages til med lidt salt. Kødet hældes i et ildfast fad.
Kartoflerne moses, evt. gennem en sigte og kommes øverst i fadet. Lidt salt strøs på.
Fadet stilles i en 175° varm ovn i ca. ½ time.
Broccolien skylles og deles i buketter. Koges i letsaltet vand til de er møre, men stadigvæk grønne og sprøde.
Søgeord: kødpie, farstærte, madtærte
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Højtider:
Thanksgiving
Søgeord:
kødpie, farstærte, madtærte
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Højtider:
Thanksgiving
Søgeord:
kødpie, farstærte, madtærte
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/amerikansk-koedpie
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/amerikansk-koedpie