Agurkesuppe
(1)
6 Personer
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Agurker
4
dl
Hønsebouillon "1 terning + vand"
120
g
Fetaost
1
stk
Salatløg "et lille"
0,5
bakke
Mynte "frisk"
0,5
bakke
Brøndkarse
1
fed
Hvidløg
1
tsk
Salt
500
g
Græsk yoghurt
Purløg
Tilbehør:
Brød
Delikat iskold agurkesuppe som starter
Fremgangsmåde
Skræl agurkerne og halvér dem. Fjern kernerne med en ske og hak resten groft. Purér agurk, bouillon, smuldret feta, løg, mynte, brøndkarse, hvidløg og salt i en foodprocessor. Hæld suppen i en stor skål og pisk yoghurt i. Sæt den i køleskabet indtil lige før servering.
Den kan f.eks. sagtens laves dagen i forvejen. Hæld suppen i en beholder med låg, som den kan transporteres i, og stil den i køleskabet.
Pak den klippede purløg i en lille pose. Ved serveringen hældes suppen i glas og drysses med klippet purløg. Server brød til.
Søgeord: agurkesuppe, frisk suppe, grøn suppe, kold suppe, suppe til forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Sommerfest , Fest , Gæstemad
Søgeord:
agurkesuppe, frisk suppe, grøn suppe, kold suppe, suppe til forret
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Sommerfest , Fest , Gæstemad
Søgeord:
agurkesuppe, frisk suppe, grøn suppe, kold suppe, suppe til forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/agurkesuppe
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/agurkesuppe