Abrikosfryd
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Antal
Ingredienser
750
g
Abrikoser "Modne"
1,25
dl
Råsukker
1
tsk
Kanel
0,5
stk
Citron "Saften heaf"
Dej
2
dl
Fuldkornshvedemel
50
g
Smør
4
spsk
Vand "koldt"
Fremgangsmåde
Abrikoserne halveres og stenene fjernes. Frugten blandes med kanel, sukker og citronsaft og fordeles i en tærteform.
Dej:
Smør og kvark smuldres sammen med melet og samles ved hjælp at et par spsk. koldt vand. Dejen stilles i køleskabet i 30 minutter og rulles derefter ud som et låg, der passer til tærten.
Dejen anbringes over frugten i formen og prikkes med en gaffel. Bages i ca. 40 minutter.
Dej:
Smør og kvark smuldres sammen med melet og samles ved hjælp at et par spsk. koldt vand. Dejen stilles i køleskabet i 30 minutter og rulles derefter ud som et låg, der passer til tærten.
Dejen anbringes over frugten i formen og prikkes med en gaffel. Bages i ca. 40 minutter.
Søgeord: abrikostærte, abrikosdessert, abrikosfyld
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
abrikostærte, abrikosdessert, abrikosfyld
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
abrikostærte, abrikosdessert, abrikosfyld
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/abrikosfryd
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/abrikosfryd