Logo
www.mad-og-drikke.dk

Vægttab

Vægttab

Vægttab - nok noget som mange gerne vil opleve. Hvis du vil tabe dig afhænger det meget af hvad du spiser. Du kan opleve vægttab ved at spise sundt alene, men hvis du samtidige laver motion så er der rigtig gode muligheder. Problemet når man skal på slankekur er at man aldrig føler sig mæt. Vi kigger i denne artikel lidt på hvilke retter som smager godt og samtidige er sunde og slankende.

Slankemad kan alene give vægttab

Når du starter din slankekur er det måske en god ide at starte stille så det ikke går i vasken efter et par dage. F.eks. kan man starte med at spise sundere, men uden man behøver at skulle motionere en hvis tid pr. dag. Det er måske også en god ide at starte med at spise både sundt og usundt mad og så over en periode stille gå over til det sunde. På den måde får du ikke et stort hul i maven, som man gør ved et skift fra dag til dag.
 

Vægttab ved slankekur

Vi har i denne artikler en del opskrifter som du kan bruge når du skal opnå vægttab ved din slankekur. Du kan se dem herunder:

Link til: Courgettelasagne

Link til: Tomater med krydret risfyld

Link til: Enebærfrikadeller med hvidkålsalat

Link til: Fedtfattig fyldte squash med rødvin

Link til: Fedtfattig jordbærtærte

Link til: Fedtfattig frugtsalat

Du kan også se alle vores opskrifter på sund mad.
 

Motion og slankemad = sikkert vægttab og sundhed

Når du føler du er parat til det så er det en god ide både at motionere og spise sundt. Det gør dig sundere og sikrer dig et godt stabilt vægttab. Om motionen er i et træningscenter, en løbetur, en kondicykel, en gåtur eller andet betyder ikke så meget, blot du holder det ved lige.
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Vægttab artikel

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/vaegttab/

Søgeord
artilker, vægttab, spise, sundt, motion, mæt, slankemad, slankekur

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her