Logo
www.mad-og-drikke.dk

Restauranter


Ingen billede
Der findes mange gode restauranter rundt omkring i landet. Nogle af dem er kæder, andre har en ejer, nogle er gode, nogle er dårlige og man kan sige meget mere om dem. I denne artikel vil vi prøve at kigge nærmere på et par af de gode og giver alternativer til restaurant mad.
Der findes mange forskellige restauranter. Vi vil her kigge på nogle stykker af de gode. Vi har sorteret dem efter hvis man skal ud og spise og hvis man blot skal have hurtig mad.

Hurtig mad restauranter

Af de restauranter der serverer hurtig mad kan jeg nævne følgende som jeg personligt synes er gode:

PizzaHut:
Servere bl.a. pizza, kyllingevinger, revelsben, supper, salater mv. Har desuden en god buffet med pizza, salatbar, kyllingevinger, suppe, hvidløgsbrød og revelsben,

Jensens bøfhus:
Lækker mad bestående af bøffer. Jensens bøfhus kunne også være i den anden kategori, men da det er en konceptrestaurant er den lagt her. Man får virkelig god mad som normalt er bøffer og evt. salatbar. Specielt frokosttilbud er attraktive da det her er billigt.

Ankara:
Ligger rundt omkring i landet bl.a. i København. Denne restaurant servere billig tyrkisk buffet med massere af lækker mad.

Gå ud og spise restauranter

Når man skal ud og spise godt er der også nogle rigtig gode muligheder for at finde gode restauranter. Disse steder kan være dyre, men er det ikke nødvendigvis. Her er nogle af dem jeg synes er gode:

Baron von dy:
Ligger i København og måske andre steder. Her kan du få fondue mad og du vælger selv mellem olie fondue eller rødvins fondue. Som tilbehør er der salatbar, hjemmelavet dressinger (hvor isæt mango dressingen kan anbefales) og kartoffelbåde.

Den Grimme Ælling:
Denne ligger kun i Odense og er helt klart et besøg værd. Du kan her få buffet med dansk mad. Man kan få flere forskellige stege, kartofler og salater. Samtidige med den gode mad er det en hyggelig restaurant i et bindingsværkshus i Odense centrum. Denne restaurant har et koncept vi håber en dag vil blive mere udbredt.

Alternativer til restauranter

Hvis du gerne vil have god mad og ikke har lyst, tid eller penge til besøg på restauranter, så kan du lave rigtig god mad hjemme også. Herunder er eksempler på nogle af disse retter:

Link til: And med kiwifrugt og hindbær

Link til: Rødvinsmarineret steg med bagte rødløg

Link til: Frølår i citrongræs, hvidløg og chili

Link til: Oksemørbrad med pistacienødder

Link til: Tigerrejer med lime, koriander og chili

Vi håber du kunne bruge denne artikel om restauranter.
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Restauranter artikel

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/restauranter/

Søgeord
restauranter, mad, information, artikler, kæder, pizzahut, jensens, bøfhus, ankara, baron, von, dy, den, grimme, ælling

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her