Ingen billede
Kantine mad kan være meget kedeligt, ok eller meget godt. På flere arbejdspladser og skoler er udvalget ved at blive bedre og maden er blevet bedre. Men nogle steder halter stadig bagefter. Det mærkelige er at det som regel også er disse steder som har dyre priser. Læs her mere om kantine mad.
Kantine mad er nogle steder meget populært mens det andre steder er nærmest frygtet. De steder hvor det er populært finder du ofte bedre mand, større udvalg og lavere priser. Dette skyldes flere faktorer:
* De sælger mere og kan derfor lave flere ting
* De sælger mere og kan købe mere ind = billigere
* De kan vælge lidt bedre mad og samtidige få det billigt hvis der købes meget.
Hvorfor gør alle kantiner så ikke det?
Det er der mange grunde til. Nogle gange er kantinen måske for lille til at få disse fordele. Dette kunne f.eks. være på små skoler eller mindre arbejdspladser.
Men også andre ting som f.eks. regler, vaner mv. kan det skyldtes.
Endelig skyldes også ofte at dem som står for det ikke er ordentligt interesseret i det. F.eks. ser man store efteruddannelsesskoler med lille udvalg og som ikke tager f.eks. Dankort som langt de fleste unge mennesker bruger. Typisk skyldes det at medarbejdere ikke ønsker det nok.
Kantine mad kan bestå af lækkerier som f.eks. smørrebrød med meget pålæg, varme små retter, færre men større varme retter.
Hvis den kantine du benytter er dårlig, hvorfor så ikke vise hvordan kantine mad skal være når den er bedst, dvs. hjemmelavet og god. Herunder giver vi dig lidt inspiration til hvordan du udkonkurrerer kantinen, og forsætter du det hver dag ender det med du må opsige dit job og sælge kantinemad.
Link til: Minitærter med bacon og tomat
Link til: Ovnbagte dejkuverter med fyld
Link til: Pastasalat med pesto, bacon og kylling
Link til: Wraps med kylling
Link til: Grovboller med skinke og karrycreme
Link til: Mangosalat med kylling
* De sælger mere og kan derfor lave flere ting
* De sælger mere og kan købe mere ind = billigere
* De kan vælge lidt bedre mad og samtidige få det billigt hvis der købes meget.
Hvorfor gør alle kantiner så ikke det?
Det er der mange grunde til. Nogle gange er kantinen måske for lille til at få disse fordele. Dette kunne f.eks. være på små skoler eller mindre arbejdspladser.
Men også andre ting som f.eks. regler, vaner mv. kan det skyldtes.
Endelig skyldes også ofte at dem som står for det ikke er ordentligt interesseret i det. F.eks. ser man store efteruddannelsesskoler med lille udvalg og som ikke tager f.eks. Dankort som langt de fleste unge mennesker bruger. Typisk skyldes det at medarbejdere ikke ønsker det nok.
Kantine mad kan bestå af lækkerier som f.eks. smørrebrød med meget pålæg, varme små retter, færre men større varme retter.
Hvis den kantine du benytter er dårlig, hvorfor så ikke vise hvordan kantine mad skal være når den er bedst, dvs. hjemmelavet og god. Herunder giver vi dig lidt inspiration til hvordan du udkonkurrerer kantinen, og forsætter du det hver dag ender det med du må opsige dit job og sælge kantinemad.
Link til: Minitærter med bacon og tomat
Link til: Ovnbagte dejkuverter med fyld
Link til: Pastasalat med pesto, bacon og kylling
Link til: Wraps med kylling
Link til: Grovboller med skinke og karrycreme
Link til: Mangosalat med kylling