Wenø steak i fløde
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
300 - 400
g
Venø steak
1
glas
Champignon "evt. 250 g friske"
2 - 3
fed
Hvidløg
0,5
l
Fløde
Salt
Peber
Tilbehør: skivekartofler og rødvin
Fremgangsmåde
Brun kødet på begge sider på en varm pande ca. 1,5 min. På hver side krydres med salt og peber. Tag kødet af og svits champignon og hvidløg. Læg kødet tilbage på panden og tilsæt fløden, lad retten simmre for svag varme i ca. 45-60 min.
Servers med skivekartofler bagt i ovn og rødvin.
Servers med skivekartofler bagt i ovn og rødvin.
Søgeord: wenø, steak, fløde, champignon, hvidløg, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad
Søgeord:
wenø, steak, fløde, champignon, hvidløg, opskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad
Søgeord:
wenø, steak, fløde, champignon, hvidløg, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/wenoe-steak-i-floede
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/wenoe-steak-i-floede