Logo
www.mad-og-drikke.dk

Vintersuppe med kylling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Porre
2
stk
Bagekartofler / bagekarfottel
300
g
Pastinakker
Smør "til stegning"
til stegning
2
fed
Hvidløg
Olivenolie "til stegning"
til stegning
2
dl
Hønsebouillon
2
dl
Vand
2
stk
Laurbærblade
225
g
Kyllingebrystfilet
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche "9 %"
9 %
2
spsk
Piskefløde
Salt
Peber
1
håndfuld
Purløg
Tilbehør:
Brød

Suppen har konsistens, der minder om tynd grød. Foretrækker du en mere lidt suppe, så blend den, inden du tilsætter kylling.


Fremgangsmåde

Halvér porre, og skær dem i tynde ringe. Skær kartofler og pastinakker i grove tern. Smelt smør i en gryde, og rist porrestykkerne og presset hvidløg heri et par minutter, uden at de tager farve. Tilsæt kartofler og pastinakker sammen med lidt olie. Lad det stege i nogle minutter, til alle stykkerne har fået stegeskorpe. Hæld bouillon og vand ved, og læg laurbærblade i. Tilsæt evt. ekstra vand, hvis ikke rodfrugterne er helt dækket. Læg låg på, kog suppen op, og lad dem simre i 5 minutter. 

 

Skær kylling i tern, og tilsæt dem. Kog i 8-10 minutter, til grøntsagsstykkerne er møre. Fisk laurbærbladene op, og blend suppen let med en stavblender til en ensartet, men grov konsistens. Tilsæt cremefraiche og fløde. Varm suppen igennem. Smag til med salt og peber, og spis suppen med purløg på toppen og et stykke brød ved siden af.



Søgeord: kyllingesuppe, suppe, vintersuppe, pastinaksuppe, kartoffelsuppe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kyllingesuppe, suppe, vintersuppe, pastinaksuppe, kartoffelsuppe
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/vintersuppe-med-kylling

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her