Vintersuppe med kylling
Suppen har konsistens, der minder om tynd grød. Foretrækker du en mere lidt suppe, så blend den, inden du tilsætter kylling.
Halvér porre, og skær dem i tynde ringe. Skær kartofler og pastinakker i grove tern. Smelt smør i en gryde, og rist porrestykkerne og presset hvidløg heri et par minutter, uden at de tager farve. Tilsæt kartofler og pastinakker sammen med lidt olie. Lad det stege i nogle minutter, til alle stykkerne har fået stegeskorpe. Hæld bouillon og vand ved, og læg laurbærblade i. Tilsæt evt. ekstra vand, hvis ikke rodfrugterne er helt dækket. Læg låg på, kog suppen op, og lad dem simre i 5 minutter.
Skær kylling i tern, og tilsæt dem. Kog i 8-10 minutter, til grøntsagsstykkerne er møre. Fisk laurbærbladene op, og blend suppen let med en stavblender til en ensartet, men grov konsistens. Tilsæt cremefraiche og fløde. Varm suppen igennem. Smag til med salt og peber, og spis suppen med purløg på toppen og et stykke brød ved siden af.
Søgeord: kyllingesuppe, suppe, vintersuppe, pastinaksuppe, kartoffelsuppe
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kyllingesuppe, suppe, vintersuppe, pastinaksuppe, kartoffelsuppe
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/vintersuppe-med-kylling