Logo
www.mad-og-drikke.dk

Vikingegryde

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Vikingegryde - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Svinemørbrad "i tern, skinke-/ kalkunsmåkød kan sagtens bruges i stedet"
i tern, skinke-/ kalkunsmåkød kan sagtens bruges i stedet
1
knivspids
Cayennepeber
1
tsk
Karry
2
tsk
Paprika
1
fed
Hvidløg
1
stk
Løg
Salt
Peber
2
dl
Ketchup
2,5
dl
Fløde
0,5
l
Vand "ca."
ca.

Opskriften stammer fra Viking Bøfhus i Århus.

Tilbehør: ris eller pasta

Fremgangsmåde

Brun kødet. Hak løg og hvidløg og svits det, og krydderierne, med et øjeblik. Kom vand ved og lad det simre ca. en halv time.

Tilsæt ketchup og fløde og lad det simre yderligere et kvarter til en halv time. Jævnes med maizenamel rørt op i lidt vand eller fløde.

Kan evt. tilsættes champignoner, cocktailpølser og bacon.



Søgeord: vikingegryde, svinemørbrad, hovedret, mad, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Studenterfest

Søgeord:
vikingegryde, svinemørbrad, hovedret, mad, opskrift

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her