Vikingegryde
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Svinemørbrad "i tern, skinke-/ kalkunsmåkød kan sagtens bruges i stedet"
1
knivspids
Cayennepeber
1
tsk
Karry
2
tsk
Paprika
1
fed
Hvidløg
1
stk
Løg
Salt
Peber
2
dl
Ketchup
2,5
dl
Fløde
0,5
l
Vand "ca."
Opskriften stammer fra Viking Bøfhus i Århus.
Tilbehør: ris eller pasta
Tilbehør: ris eller pasta
Fremgangsmåde
Brun kødet. Hak løg og hvidløg og svits det, og krydderierne, med et øjeblik. Kom vand ved og lad det simre ca. en halv time.
Tilsæt ketchup og fløde og lad det simre yderligere et kvarter til en halv time. Jævnes med maizenamel rørt op i lidt vand eller fløde.
Kan evt. tilsættes champignoner, cocktailpølser og bacon.
Søgeord: vikingegryde, svinemørbrad, hovedret, mad, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
vikingegryde, svinemørbrad, hovedret, mad, opskrift
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
vikingegryde, svinemørbrad, hovedret, mad, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/vikingegryde
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/vikingegryde