Varme lakseburritos
Ovnen forvarmes til 180°. Et stort ildfast fad med lave kanter smøres godt. Fisken lægges i en sauterpande eller en stor fladbundet gryde. Der hældes så meget vand ved, at det lige dækker. Salt og peber tilsættes.
Lad fisken koge op og skru derefter ned for blusset, så vandet kun lige er i bevægelse. Læg låg på og lad fisken pochere i 5 - 7 min. Fiskevandet hældes fra og fisken deles i flager. Læg fisken i en skål.
Nu varmes olien på en pande. Løg, chili og chilipulver steges ved lav blus, indtil løget er blank og klar. Evt. overskydende olie hældes fra, og løg og chili blandes med fisken. Tilsæt cremefraiche og smag til med salt og peber.
Varm én tortilla ad gangen på en tør gennemvarm stegepande i ca. 40 sek., til den kan bøjes. Tag den af panden og bøj de to kanter, som ligger overfor hinanden, ind mod midten, så de kommer til at ligge lidt ovenpå hinanden. Den nederste ende foldes derefter ind mod midten, så der dannes en lille lomme. Lommen fyldes med fiskefyld og lukkes med en tandstikker.
Den færdige buritto lægges i et ildfast fad. Dette gentages til alle burittoerne er klare.
Osten drysses ud over fadet, som derefter dækkes med sølvfolie. Fadet sættes i ovnen i 30 min. Tandstikkerne fjernes og retten serveres med strimlet salat, tomat- skiver og guacamole.
Søgeord: lakseburritos, opskrift, mad, hovedretter, tortillas, cheddarost, guacamole, laksefilet, burritos
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest , Gæstemad
Søgeord:
lakseburritos, opskrift, mad, hovedretter, tortillas, cheddarost, guacamole, laksefilet, burritos
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/varme-lakseburritos