Varm tunsauce til pasta
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Pasta
2
dåser
Tun / tunfisk "i vand"
25
g
Margarine
2
tsk
Karry
0,5
stk
Løg "finthakket"
1
fed
Hvidløg "knust"
2
dl
Vand
1
dl
Piskefløde
0,5
tsk
Groft salt
Peber "friskkværnet"
Tilbehør: revet ost
Fremgangsmåde
Kog pastaen.
Hæld tunen til afdrypning i en sigte.
Smelt margarinen i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme under låg i ca. 2 min.
Smag saucen til.
Ved servering lægges tunsaucen lagvis med pastaen i en varm skål og server osten ved siden af.
Server straks.
Søgeord: tunsauce, pasta, opskrift, mad, hovedret, tun
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
tunsauce, pasta, opskrift, mad, hovedret, tun
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
tunsauce, pasta, opskrift, mad, hovedret, tun
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/varm-tunsauce-til-pasta
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/varm-tunsauce-til-pasta