Varm daddelsalat
(1)

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
600
g
Dadler "friske"
2 - 3
stk
Æbler "syrlige, gerne med rød skræl"
4 - 6
stilke
Bladselleri
35
g
Smør
75
g
Valnøddekerner
Fremgangsmåde
Halvér dadlerne, og tag stenen ud. Skær æblerne i tynde både, og fjern kernehuset (læg dem i citronvand, indtil de skal bruges, så mørkner de ikke). Snit bladsellerien fint.
Smelt smørret i en dyb pande, og svits alle ingredienserne heri. Ryst panden, og steg blandingen til dadlerne er blanke og æblerne stadig lidt sprøde.
Salaten smager bedst nylavet, men den kan holdes varm i ovnen under stanniol.
Passer fint sammen med stegt kalkun.
Smelt smørret i en dyb pande, og svits alle ingredienserne heri. Ryst panden, og steg blandingen til dadlerne er blanke og æblerne stadig lidt sprøde.
Salaten smager bedst nylavet, men den kan holdes varm i ovnen under stanniol.
Passer fint sammen med stegt kalkun.
Søgeord: daddelsalat, dadler, æbler, bladselleri, valnøddekerner, juleopskrifter, jul, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
daddelsalat, dadler, æbler, bladselleri, valnøddekerner, juleopskrifter, jul, mad
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
daddelsalat, dadler, æbler, bladselleri, valnøddekerner, juleopskrifter, jul, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/varm-daddelsalat
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/varm-daddelsalat