Logo
www.mad-og-drikke.dk

Varm daddelsalat

(1)

Varm daddelsalat - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Dadler "friske"
friske
2 - 3
stk
Æbler "syrlige, gerne med rød skræl"
syrlige, gerne med rød skræl
4 - 6
stilke
Bladselleri
35
g
Smør
75
g
Valnøddekerner

Fremgangsmåde
Halvér dadlerne, og tag stenen ud. Skær æblerne i tynde både, og fjern kernehuset (læg dem i citronvand, indtil de skal bruges, så mørkner de ikke). Snit bladsellerien fint.

Smelt smørret i en dyb pande, og svits alle ingredienserne heri. Ryst panden, og steg blandingen til dadlerne er blanke og æblerne stadig lidt sprøde.

Salaten smager bedst nylavet, men den kan holdes varm i ovnen under stanniol.

Passer fint sammen med stegt kalkun.


Søgeord: daddelsalat, dadler, æbler, bladselleri, valnøddekerner, juleopskrifter, jul, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
daddelsalat, dadler, æbler, bladselleri, valnøddekerner, juleopskrifter, jul, mad

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her