Logo
www.mad-og-drikke.dk

Varm chokoladesouffle med cognac

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Varm chokoladesouffle med cognac - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
150
g
Mørk chokolade "50-60 %"
50-60 %
1,5
dl
Piskefløde
2
stk
Æggeblommer "pasteuriserede"
pasteuriserede
3
stk
Æggehvider "pasteuriserede"
pasteuriserede
2
spsk
Cognac
0,25
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene af"
kornene af
Flormelis / florsukker "til serveringTilbehør: vaniljeis eller kaffeis"
til serveringTilbehør: vaniljeis eller kaffeis

Tilbehør: vaniljeis eller kaffeis

Fremgangsmåde
Smør 4 souffleskåle med smør og drys med lidt ekstra sukker. Smelt chokoladen i fløden over lav varme. Afkøl til fingervarm og kom æggeblommerne i, mens du pisker. Kom cognac og vanilje i. Pisk æggehviden stiv og dernæst sej med sukkeret. Fold det i chokoladeblandingen.

Kom det i de klargjorte forme og stil dem i køleskabet eller fryseren, hvis de skal holde længere. Stil dem i forvarmet ovn ved 220 grader. Tag ud og server straks med is til.


Søgeord: chokoladesoufle, cognac, vaniljestang, piskefløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
chokoladesoufle, cognac, vaniljestang, piskefløde

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her