Valnøddebrød med rosiner
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Stk.

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
200
g
Hvedemel
1,5
tsk
Bagepulver
125
g
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Valnøddekerner
50
g
Rosiner
125
g
Smør
1
dl
Mælk
2
stk
Æg
Der bruges en brødform på 10 x 20 cm.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader. Sigt hvedemel og bagepulver sammen i en stor skål. Tilsæt sukker. Hak valnødderne groft, og vend dem i melblandingen sammen med rosiner. Kom smør og mælk i en gryde, og lad det smelte sammen ved svag varme. Rør den lune smør-mælke-blanding og æg i melblandingen, og rør, til du har en ensartet dej.
Hæld dejen i en smurt brødform, og bag brødet i ovnen i ca. 1 time. Test med en strikkepind eller lign., om brødet er gennembagt - ellers skal det bage 5-10 minutter mere. Vend forsigtigt brødet ud af formen, og lad det afkøle på en bagerist.
Søgeord: valnøddebrød, rosinbrød, brød, valnødder, rosiner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost , Brød , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
valnøddebrød, rosinbrød, brød, valnødder, rosiner
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost , Brød , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
valnøddebrød, rosinbrød, brød, valnødder, rosiner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/valnoeddebroed-med-rosiner
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/valnoeddebroed-med-rosiner