Logo
www.mad-og-drikke.dk

Valnøddebrød med quinoa og fuldkornsmel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Stk.

Valnøddebrød med quinoa og fuldkornsmel - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Quinoa
25
g
Gær
3
dl
Mælk
3
stk
Æg
40
g
Rørsukker
2
spsk
Mørk sirup
300
g
Hvedemel
100
g
Fuldkornsmel
150
g
Valnødder
1
tsk
Salt

1 brød


Fremgangsmåde

Kog quinoa efter anvsiningen på pakken, og afkøl. Rør gær ud i lun mælk. Pisk æg, sukker og sirup sammen i mælkeblandingen, og rør de 2 slags mel i lidt ad gangen, til dejen er glat. Rør quinoa, grofthakkede valnødder og salt i, og hæld dejen i en stor rugbrødsform. Lad den hæve til dobbelt størrelse ved stuetemperatur.

 

Bag brødet bed 180 grader i 45-50 minutter, og afkøl før servering.



Søgeord: valnøddebrød, quinoabrød, brød, brød med fuldkornsmel
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Frokost , Bagværk , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
valnøddebrød, quinoabrød, brød, brød med fuldkornsmel
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her