Uldne ristede kartofler
(1)

Antal
Ingredienser
Kartoffel / kartofler "mellemstore"
Olie
Rosmarin "gerne frisk"
Timian "gerne frisk"
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem igennem på den korte led (prøv og du kan lave stykker lige store). Kog dem ca. 10-15 min. i en gryde med saltet vand. Kartoflen skal slippe kniven når du stikker i den, så har den kogt længe nok. Hæld vandet fra kartoflerne mens de stadig er i gryden. Ryst dem derefter lidt rundt i gryden så den får en melet overflade.
Hak rosmarin og timian. Kom olie og krydderurter, salt og peber ned til kartoflerne og ryst rundt et par gange til det hele er fordelt. Kom så kartoflerne i et ildfast fad. Kom kartoflerne i ovnen ved 210 grader i 20 min. Efter endt tid vendes kartofler en omgang så de bliver sprøde og gyldne på alle sider. De bages nu færdige i endnu 20 min.
Søgeord: ristede kartolfer, uldne kartofler, kartofler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Søgeord:
ristede kartolfer, uldne kartofler, kartofler
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Søgeord:
ristede kartolfer, uldne kartofler, kartofler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/uldne-ristede-kartofler
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/uldne-ristede-kartofler