Tunsteaks med krydderier, lime og avocado
Tilbehør: tomatbåde og limebåde
Skær skindet af tunkødet, skyld det og dup det tørt med et stykke køkkenrulle.
Bland limeskal, hvidløg, olivenolie, spidskommen, koriander og peber i en lille skål.
Fordel pastaen på begge sider af tunkødet. Varm en slip-let grillpande op til den er meget varm og pres tunkødet ned mod panden for at forsegle det.
Skru ned for varmen og steg fisken i 5 min. Vend den og steg den i endnu 4-5 min., til den er gennemstegt. Lad tunsteakene dryppe af på et stykke køkkenrulle og anret dem på tallerkner.
Dryp limesaft og drys koriander over fisken.
Serveres med frisklavet avocado relish og lime- og tomatbåde til.
Avocado relish:
Skræl avocadoen og tag stenen ud. Skær kødet i tern og vend dem i limesaften. Bland dem derefter med friskhakket koriander og rødløg. Rør lidt hakket, frisk mangokød eller en hakket, mellemstor tomat i og kryds med salt og peber.
Søgeord: tunstaeks, krydderier, lime, avocado, fedtfattig, slankeret, fisk, tun
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Grill egnet , Sund opskrift
Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
tunstaeks, krydderier, lime, avocado, fedtfattig, slankeret, fisk, tun
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tunsteaks-med-krydderier-lime-og-avocado