Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tranebær muffins med ahornsirup

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 12 Stk.

Tranebær muffins med ahornsirup - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
4,25
dl
Hvedemel
1,5
tsk
Bagepulver
0,25
tsk
Natron
0,25
tsk
Salt
1
stk
Æg "pisket"
pisket
1,25
dl
Ahornsirup
1,25
dl
Mælk
0,5
dl
Smør "smeltet"
smeltet
Tranebær "tørret, alternativt kan anvendes tørrede kirsebær eller andre tørrede bær"
tørret, alternativt kan anvendes tørrede kirsebær eller andre tørrede bær
Glasur
1,25
dl
Flormelis / florsukker "siet"
siet
0,25
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
2 - 3
tsk
Mælk

Fremgangsmåde

Smør 12 stk. 6 cm. muffinsforme. I en medium skål røres mel, bagepulver, natron og salt.

I en anden skål blandes æg, ahornsirup, mælk og smeltet smør. Hæld det hele i mel-blanding, og rør til det lige er fugtigt. Der vil stadig være klumper . Vend tørret frugt i og hæld i smurte forme med en ske, så de er ca. 2/3 fyldte.

Bag i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 20 min., eller til de er gyldenbrune. Afkøles på bagerist.

I en lille skål blandes flormelis, vanille, samt mælk nok til at gøre glasuren glat. Dryp over muffins.



Søgeord: tranebær, muffins, morgenmad, ahornsirup, brunch, bagepulver, natron, hvedemel, vanillesukker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
tranebær, muffins, morgenmad, ahornsirup, brunch, bagepulver, natron, hvedemel, vanillesukker

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her