Toscatærte
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
200
g
Hasselnøddekerner "ristede, afskallede"
150
g
Hvedemel
1
tsk
Bagepulver
250
g
Smør
2
stk
Æg
125
g
Flormelis / florsukker
1
dl
Piskefløde
1
stk
Appelsin "usprøjtet"
80
g
Rørsukker
200
g
Chokolade "evt."
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 180 grader.
Vend 130 g mel med bagepulveret. Riv halvdelen af smørret i melet og smuldr det sammen. Pisk æggene med flormelis. Pisk 1/2 dl fløde til skum og rør det i melblandingen. Rør derefter æggeblandingen i. Tilsæt revet appelsinskal og hæld dejen i en smurt tærteform.
Bag kagen i 20 min. Lad kagen falde sammen eller tryk den ned i formen. Kom resten af smørret, fløden, melet og rørsukkeret i en gryde. Smelt det og tilsæt hakkede nødder. Smør blandingen på kagen, skru varmen op til 225 grader og bag tærten i ca. 8 min., til nøddeblandingen bobler.
Lad tærten køle af. Penls evt. kanten med smeltet chokolade.
Søgeord: toscatærte, tosca tærte, toscakage, tosca kage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
toscatærte, tosca tærte, toscakage, tosca kage
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
toscatærte, tosca tærte, toscakage, tosca kage
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/toscataerte
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/toscataerte