Toscakage med rabarber

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Du kan med fordel bage tascakagen dagen forinden og seevere den direkte fra køleskab. Så får kagen nemlig lov tilat sætte sig.
Dej:
Tænd ovnen på 175 grader. Pisk æg og flormelis sammen til en luftig masse. Tilsæt hvedemel, bagepulver og stødt kardemomme. Smelt smør, og hæld skiftevis smeltet smør og mælk i dejen. Hæld dejen i en smurt kageform (Ø ca. 24 cm).
Skær rabarber i små stykker, og drys dem hen over dejen. Bag kagen nederst i ovnen i ca. 30 minutter - hold øje med den, for kagen skal kun være halvbagt - dvs. klæg i midten.
Mandeltopping:
Lav toppingen, mens kagen er i ovnen. Snelt smørret, og rør flormelis, sirup, hvedemel og mælk i. Lad det koge i et par minutter, og tag så gryden af blusset. Tilsæt mandelflagerne, og fordel toppingen på den halvbagte kage.
Bag kagen videre midt i ovnen i ca. 10.15 minutter, til den er gennembagt. Lad den stå og sætte sig inden servering.
Søgeord: toscakage, toscatærte, rabarberkage, kage
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
toscakage, toscatærte, rabarberkage, kage
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/toscakage-med-rabarber