Tortillaer med fisk og tomat
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Porrer
1
tsk
Olie
1
dåse
Flåede hakkede tomater
Salt
Peber
Hvidløg "evt."
300
g
Fiskefilet "lys fisk uden skind, fx. sej"
2
stk
Tortillas "store mexikanske"
0,5
pose
Revet ost / reven ost
2-4 personer
Tilbehør: ca. 300 g frosne ærter
Tilbehør: ca. 300 g frosne ærter
Fremgangsmåde
Hak porrerne og damp dem et øjeblik i en gryde i olie.
Tilsæt tomat og krydderier og kog 2 min. Del fisken i mindre stykker og kog dem med i 2 min. Smag til og rul fyldet i tortillaerne.
Læg rullerne i et ovnfast fad, drys med ost og grill dem et øjeblik.
varm ærterne op og server til.
Tilsæt tomat og krydderier og kog 2 min. Del fisken i mindre stykker og kog dem med i 2 min. Smag til og rul fyldet i tortillaerne.
Læg rullerne i et ovnfast fad, drys med ost og grill dem et øjeblik.
varm ærterne op og server til.
Søgeord: tortillaer, fisk, mexikansk, , sej, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
tortillaer, fisk, mexikansk, , sej, hovedret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
tortillaer, fisk, mexikansk, , sej, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tortillaer-med-fisk-og-tomat
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tortillaer-med-fisk-og-tomat