Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tortillaer med fisk og tomat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Porrer
1
tsk
Olie
1
dåse
Flåede hakkede tomater
Salt
Peber
Hvidløg "evt."
evt.
300
g
Fiskefilet "lys fisk uden skind, fx. sej"
lys fisk uden skind, fx. sej
2
stk
Tortillas "store mexikanske"
store mexikanske
0,5
pose
Revet ost / reven ost

2-4 personer

Tilbehør: ca. 300 g frosne ærter

Fremgangsmåde
Hak porrerne og damp dem et øjeblik i en gryde i olie.

Tilsæt tomat og krydderier og kog 2 min. Del fisken i mindre stykker og kog dem med i 2 min. Smag til og rul fyldet i tortillaerne.

Læg rullerne i et ovnfast fad, drys med ost og grill dem et øjeblik.

varm ærterne op og server til.


Søgeord: tortillaer, fisk, mexikansk, , sej, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
tortillaer, fisk, mexikansk, , sej, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tortillaer-med-fisk-og-tomat

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her