Logo
www.mad-og-drikke.dk

Toppede brosten

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Toppede brosten - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Sirup "lys"
lys
2
spsk
Smør
1
tsk
Eddike
1
tsk
Vanille / vanilje
100
g
Guldkorn

Fremgangsmåde

Siruppen koges til 118°, eller til en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. Rør af og til for at undgå, at siruppen brænder på.Når temperaturen er nået, fjernes gryden fra varmen.

Smør, eddike og vanille blandes i. Guldkornene hældes i en oliesmurt skål. Siruppen hældes over. Det hele blandes godt, hvorefter massen hældes i en oliesmurt aluminiumsform, der er 24 x 24 cm.

Efter afkøling skæres massen i 48 firkanter.



Søgeord: juleslik, slik, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter, julen, julehygge, juleguf, guldkorn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
juleslik, slik, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter, julen, julehygge, juleguf, guldkorn

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her