Toppede brosten
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
300
g
Sirup "lys"
2
spsk
Smør
1
tsk
Eddike
1
tsk
Vanille / vanilje
100
g
Guldkorn
Fremgangsmåde
Siruppen koges til 118°, eller til en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. Rør af og til for at undgå, at siruppen brænder på.Når temperaturen er nået, fjernes gryden fra varmen.
Smør, eddike og vanille blandes i. Guldkornene hældes i en oliesmurt skål. Siruppen hældes over. Det hele blandes godt, hvorefter massen hældes i en oliesmurt aluminiumsform, der er 24 x 24 cm.
Efter afkøling skæres massen i 48 firkanter.
Søgeord: juleslik, slik, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter, julen, julehygge, juleguf, guldkorn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
juleslik, slik, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter, julen, julehygge, juleguf, guldkorn
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
juleslik, slik, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter, julen, julehygge, juleguf, guldkorn
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/toppede-brosten
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/toppede-brosten