Tomattærte med perlebygsalat og asparges

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Servér tomattærten med perlebygsalat som tilbehør.
Tænd ovnen på 200°. Beklæd en smurt tærteform med tærtedej, så dejen dækker formens bund og kanter. Skær overskydende dej væk.
Skyl spinaten, og hak den groft. Skyl tomater, og skær dem i kvarte. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver. Rør hytteost, æg og hakket spinat sammen i en skål, og krydr med salt, peber og rosmarin. Hæld hytteostblandingen over tærtedejen i formen. Fordel tomater og rødløg ovenpå. Bag tærten i ovnen i 30 minutter, til fyldet er fast.
Perlebygsalat med asparges:
Skyl perlebyg grundigt i koldt vand i en sigte. Kog den efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i mindre stykker. Steg dem i olie på en pande i 2 minutter. Skyl og afdryp spinaten. Nip grove stilke af. Hak spinaten groft. Pres saften af citronen. Vend den kogte perlebyg sammen med pesto, asparges og hakket spinat, og smag til med citronsaft, salt og peber. Hak pistacienødderne groft. Anret salaten i en skål, og drys med pistacienødder.
Søgeord: tomattærte, vegetartærte, tærte med tomater, perlebygsalat, vegetarret, vegetaropskrift
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
tomattærte, vegetartærte, tærte med tomater, perlebygsalat, vegetarret, vegetaropskrift
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tomattaerte-med-perlebygsalat-og-asparges