Tomatchutney med ingefær og mango
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
500
g
Tomater
100
g
Ingefær "frisk"
2
stk
Mango / mangofrugter "modne"
500
g
Løg
1
stk
Peberfrugt "stor rød"
1
stk
Kanelstang / kanelstænger
1
tsk
Sennepskorn "hele"
1
tsk
Korianderfrø "hele"
200
g
Rørsukker "eller farin"
1
dl
Vineddike
Fremgangsmåde
Skold tomaterne og flå dem. Skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne. Skræl ingefæren og skær den i meget tynde skiver. Skræl mangoerne, del dem ved stenene og skær kødet i skiver. Pil og hak løgene, skær peberfrugten i tynde strimler.
Bland grønsager, krydderier, sukker og vineddike i en tykbundet gryde og bring det i kog. Dæmp varmen og kog ca. 1 1/2 time, til konsistensen er marmeladeagtig, rør rundt nogle gange. Hæld chutneyen på skoldede glas.
Tip
Hvis chutneyen ikke koger nok ud, kan den mikses kort med stavblender.
Søgeord: tomatchutney, chutney, ingefær, mango, sennepskorn, korianderfrø
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
tomatchutney, chutney, ingefær, mango, sennepskorn, korianderfrø
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
tomatchutney, chutney, ingefær, mango, sennepskorn, korianderfrø
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tomatchutney-med-ingefaer-og-mango
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tomatchutney-med-ingefaer-og-mango