Tørrede græskarkerner
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Græskarkerner
Salt
Fremgangsmåde
Tag kernerne ud af et græskar og skyld dem grundigt. Derefter lægges de på en bageplade med bagepapir. Drys salt på og lad dem tørre.
Bag dem i ovnen ved 50° i ca. 20 min. men hold godt øje med dem. Herefter afkøles de.
Bag dem i ovnen ved 50° i ca. 20 min. men hold godt øje med dem. Herefter afkøles de.
Søgeord: græskarkerner, opskrift, slik, snacks, salt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt , Snacks
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
græskarkerner, opskrift, slik, snacks, salt
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt , Snacks
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
græskarkerner, opskrift, slik, snacks, salt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/toerrede-graeskarkerner
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/toerrede-graeskarkerner