Logo
www.mad-og-drikke.dk

Thailandsk kylling i karry kokossauce

(1) 4 Personer

Thailandsk kylling i karry kokossauce - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kyllingebryst
1
stk
Løg
25
g
Smør
2
spsk
Karry
4
stk
Tomater
2
stk
Peberfrugter
1
dåse
Kokosmælk "400 ml"
400 ml
Salt

Tilbehør: løse ris

Fremgangsmåde

Skær kyllingebrysterne ud i tern. Svits de rensede og hakkede løg i smørret. Tilsæt karry og lad det lige "brænde af". Svits kyllingen i blandingen. Tomater i både, peberfrugt i strimler og kokosmælk tilsættes. Når det hele er mørt smages til med salt.

Jævn retten hvis du synes den er for tynd.

Lav evt. denne ret i wok.



Søgeord: Thailandsk, kylling, kyllingekød, kokossauce, kokos, ko
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Thailandsk, kylling, kyllingekød, kokossauce, kokos, ko

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her