Thailandsk kylling i karry kokossauce
							
							(1)
							 4 Personer							
								
								
							
						
											 
																					Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
														Personer:
													
												Antal
									Ingredienser
									4
												stk
											Kyllingebryst  
											1
												stk
											Løg  
											25
												g
											Smør  
											2
												spsk
											Karry  
											4
												stk
											Tomater  
											2
												stk
											Peberfrugter  
											1
												dåse
											Kokosmælk  "400 ml"
											Salt  
											
	Tilbehør: løse ris
						Fremgangsmåde
								  Skær kyllingebrysterne ud i tern. Svits de rensede og hakkede løg i smørret. Tilsæt karry og lad det lige "brænde af". Svits kyllingen i blandingen. Tomater i både, peberfrugt i strimler og kokosmælk tilsættes. Når det hele er mørt smages til med salt.
 
 Jævn retten hvis du synes den er for tynd.
Lav evt. denne ret i wok.
Søgeord: Thailandsk, kylling, kyllingekød, kokossauce, kokos, ko
Om Opskriften
								
										Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
																					
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Thailandsk, kylling, kyllingekød, kokossauce, kokos, ko
								Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Thailandsk, kylling, kyllingekød, kokossauce, kokos, ko
Muligheder
								
										
										 Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
																					
										
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/thailandsk-kylling-i-karry-kokossauce
								Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/thailandsk-kylling-i-karry-kokossauce

