Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tærte med krydret kødfyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Tærte med krydret kødfyld - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Dej
175
g
Hvedemel
90
g
Grahamsmel
50
g
Smør
0,25
tsk
Salt
100
g
Kvark "5 %"
5 %
Fyld
250
g
Hakket oksekød / oksefars
6
stk
Soltørrede tomater
4
fed
Hvidløg
2
stk
Porrer
2
spsk
Olivenolie
400
g
Tomater "evt. fra dåse"
evt. fra dåse
1
bundt
Timian (frisk)
1
dl
Bredbladet persille "hakket"
hakket
2
stk
Æg
1
dl
Kaffefløde
Salt
Peber
100
g
Emmentaler "revet"
revet

Fremgangsmåde

Dej
Bland mel og grahamsmel og smuldr smørret i. Saml dejen med salt og kvark. Rul den ud og læg den i en tærteform, ca. 25 cm. Prik bunden med en gaffel og forbag den med alufolie langs kanten ca. 15 min. ved 200 grader.

Fyld
Steg det hakkede kød i olien. Tilsæt strimlede soltørrede tomater, hakkede hvidløg og skiveskårne porrer. Når det hele er gyldent, tilsættes tomater, timian og persille, og det småsnurrer under låg ca. 10 min.

Kom fyldet i tærten. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen og hæld det over. Drys osten på. Bag tærten ca. 30 min. ved 200 grader. Server med grøn salat.



Søgeord: tærte, kødfyld, krydret, mad, hovedret, opskrift, oksekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
tærte, kødfyld, krydret, mad, hovedret, opskrift, oksekød

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her