Syltet chili-tomatmarmelade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Glas

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Glas:
Antal
Ingredienser
1
stk
Rødløg
0,5
l
Æbleeddike
200
g
Sukker / melis / stødt melis
1
dl
Olivenolie
10
stk
Korianderfrø
5
stk
Laurbærblade
3
fed
Hvidløg
Salt
2
stk
Tomater "store og modne"
12 - 15
stk
Tørrede chipotlechilier
1 stort sylteglas
Fremgangsmåde
Pil rødløget og skær det ud i helt fine strimler. Hæld det i en gryde sammen med eddike, sukker, olie, korianderfrø, laurbærblade, hele fed hvidløg og lidt salt og bring det i kog. Skær tomaterne ud i små tern og hæld dem i gryden sammen med de tørrede chilier. Kog op igen og træk derefter gryden væk fra varmen.
Hæld det hele op i et sylteglas eller en lufttæt bøtte og lad dem stå i 2-3 dage og trække, iden de tages brug.
Søgeord: chili-tomatmarmelade, tomat-chilimarmelade, chilimarmelade, tomatmarmelade
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
chili-tomatmarmelade, tomat-chilimarmelade, chilimarmelade, tomatmarmelade
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
chili-tomatmarmelade, tomat-chilimarmelade, chilimarmelade, tomatmarmelade
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltet-chili-tomatmarmelade
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltet-chili-tomatmarmelade