Logo
www.mad-og-drikke.dk

Syltede rødløg med enebær og nelliker

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Syltede rødløg med enebær og nelliker - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
1,5
dl
Lys eddike "klar lagereddike"
klar lagereddike
1,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
10
stk
Enebær "tørrede"
tørrede
10
stk
Nelliker "hele"
hele
10
stk
Sorte peberkorn "hele"
hele
4
stk
Rødløg
1
tsk
Atamon

Hvis du ved, at de syltede løg skal spises inden for et par dage, kan du sagtens udelade atamon.


Fremgangsmåde

Kom eddike, sukker, enebær, nelliker og peberkorn i en gryde, og kog under omrøring, til sukkeret smelter. Snit rødløgene i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Læg løgringene i et atamonskyllet sylteglas, og hæld eddiken over. Sæt låg på med det samme. Lad løgene trække i et par dage.

 

Servér til leverpostej, kogt skinke, frikadeller eller flæskesteg.



Søgeord: syltede rødløg, krydderløg, rødløg, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
syltede rødløg, krydderløg, rødløg, syltning
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltede-roedloeg-med-enebaer-og-nelliker/zlib/common

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her