Syltede rødløg med enebær og nelliker
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1,5
dl
Lys eddike "klar lagereddike"
1,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
10
stk
Enebær "tørrede"
10
stk
Nelliker "hele"
10
stk
Sorte peberkorn "hele"
4
stk
Rødløg
1
tsk
Atamon
Hvis du ved, at de syltede løg skal spises inden for et par dage, kan du sagtens udelade atamon.
Fremgangsmåde
Kom eddike, sukker, enebær, nelliker og peberkorn i en gryde, og kog under omrøring, til sukkeret smelter. Snit rødløgene i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Læg løgringene i et atamonskyllet sylteglas, og hæld eddiken over. Sæt låg på med det samme. Lad løgene trække i et par dage.
Servér til leverpostej, kogt skinke, frikadeller eller flæskesteg.
Søgeord: syltede rødløg, krydderløg, rødløg, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
syltede rødløg, krydderløg, rødløg, syltning
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
syltede rødløg, krydderløg, rødløg, syltning
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltede-roedloeg-med-enebaer-og-nelliker
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltede-roedloeg-med-enebaer-og-nelliker