Logo
www.mad-og-drikke.dk

Syltede rødløg med enebær og nelliker

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1,5
dl
Lys eddike "klar lagereddike"
klar lagereddike
1,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
10
stk
Enebær "tørrede"
tørrede
10
stk
Nelliker "hele"
hele
10
stk
Sorte peberkorn "hele"
hele
4
stk
Rødløg
1
tsk
Atamon

Hvis du ved, at de syltede løg skal spises inden for et par dage, kan du sagtens udelade atamon.


Fremgangsmåde

Kom eddike, sukker, enebær, nelliker og peberkorn i en gryde, og kog under omrøring, til sukkeret smelter. Snit rødløgene i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Læg løgringene i et atamonskyllet sylteglas, og hæld eddiken over. Sæt låg på med det samme. Lad løgene trække i et par dage.

 

Servér til leverpostej, kogt skinke, frikadeller eller flæskesteg.



Søgeord: syltede rødløg, krydderløg, rødløg, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
syltede rødløg, krydderløg, rødløg, syltning
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltede-roedloeg-med-enebaer-og-nelliker

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her