Logo
www.mad-og-drikke.dk

Syltede grønne jordbær

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Glas

Ingen billede
Intet billede
Glas:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Grønne jordbær
1
l
Æblemost
2
dl
Æbleeddike
15
hele
Sorte peberkorn
5
stilke
Bronzefennikel
10
stk
Fennikelfrø
7 - 8
stk
Laurbærblade
Atamon

1 stort sylteglas


Fremgangsmåde

Skyl jordbærrene i koldt vand. Læg dem i en sigte og lad dem dryppe godt af. Hæld æblemost, eddike og kryddrier i en gryde og bring det i kog. Skyl glasset med Atamon og fyld de grønne jordbær i. Hæld den varme æblemostlage i glasset, så det dækker jordbærrene, luk glasset, mens lagen er varm, og sæt glasset på køl. 

 

Lad jordbærrene sylte i 2-3 uger, inden de skal spises. De syltede jordbær er gode i salater, som tilbehør til pølse, skinke, koldt kød og fjerkræ.



Søgeord: syltede grønne jordbær, syltede jordbær, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
syltede grønne jordbær, syltede jordbær, syltning
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltede-groenne-jordbaer

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her