Syltede grønne jordbær
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Glas

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Glas:
Antal
Ingredienser
1
kg
Grønne jordbær
1
l
Æblemost
2
dl
Æbleeddike
15
hele
Sorte peberkorn
5
stilke
Bronzefennikel
10
stk
Fennikelfrø
7 - 8
stk
Laurbærblade
Atamon
1 stort sylteglas
Fremgangsmåde
Skyl jordbærrene i koldt vand. Læg dem i en sigte og lad dem dryppe godt af. Hæld æblemost, eddike og kryddrier i en gryde og bring det i kog. Skyl glasset med Atamon og fyld de grønne jordbær i. Hæld den varme æblemostlage i glasset, så det dækker jordbærrene, luk glasset, mens lagen er varm, og sæt glasset på køl.
Lad jordbærrene sylte i 2-3 uger, inden de skal spises. De syltede jordbær er gode i salater, som tilbehør til pølse, skinke, koldt kød og fjerkræ.
Søgeord: syltede grønne jordbær, syltede jordbær, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
syltede grønne jordbær, syltede jordbær, syltning
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
syltede grønne jordbær, syltede jordbær, syltning
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltede-groenne-jordbaer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/syltede-groenne-jordbaer