Logo
www.mad-og-drikke.dk

Svitsede karrygrøntsager

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Porre
100
g
Gulerod / Gulerødder
100
g
Hvidkål
1
stk
Æble "i tern"
i tern
Karry "Efter smag"
Efter smag
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Porre snittes i fine skiver, gulerødder rives, hvidkål snittes tyndt. Porre, gulerod og karry svitses med lidt vand. Hvidkål og æble tilsættes. Småsteger under låg i ca. 15 minutter og tilsættes løbende lidt vand for ikke at brænde på. Smages til med salt og evt. mere karry.

Smager godt til kogt fisk.

Tips
Som alternativ til æblet kan du prøve med 125 g. ananas + 2 spsk saft i stedet.

Forbrug: 300 g grøntsager 1 frugt


Søgeord: svitsede, karrygrøntsager, porre, gulerod, hvidkål, æble, karry, salt, peber, slankeopskrift, fedtfattigt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
svitsede, karrygrøntsager, porre, gulerod, hvidkål, æble, karry, salt, peber, slankeopskrift, fedtfattigt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svitsede-karrygroentsager

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her